Tuotteen palautus

Tarkastamme kaikki verkkokauppaamme tulevat tuotteet ja kerromme mahdollisista poikkeamista tuotekuvauksen yhteydessä. Jos tuote on rikkoutunut toimituksen aikana tai sen kunto ei vastaa tuotekuvausta, ole yhteydessä meihin. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.

Reklamointiaika on tuotteen noudosta/saapumisesta 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse 040 500 5523. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kanssamme.

Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Pakkaamme tilatut tuotteet huolellisesti. Mutta valitettavasti tästä huolimatta lähetys voi vaurioitua postitoimituksen aikana. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ole myös yhteydessä meihin, niin sovimme korvaavan tuotteen toimituksesta.

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen voi peruuttaa ilmoittamalla siitä Emman Aarrearkun asiakaspalveluun viimeistään 14 vrk:n kuluessa tavaran vastaanottamisesta.